Ons assortiment

Een greep uit ons assortiment:

Verse vis

Bij Verbiest vindt u elke vis die u maar kunt wensen, vers en onversneden. Ons aanbod omvat maar liefst 90% van alle vissen die er bestaan.

We bieden ook verschillende bewerkingsopties aan, die op aanvraag door onze vakmensen worden uitgevoerd met de grootste zorg. Of u nu op zoek bent naar hele vissen, visfilets of andere gespecialiseerde producten, Verbiest  heeft het allemaal in huis.

Diepvriesvis

Bij Verbiest kunt u ook terecht voor alle denkbare soorten vis: diepgevroren en onversneden, gefileerd of per portie.

We bieden ook een uitgebreid assortiment scampi’s en gamba’s aan, die onze eigen experts ter plaatse selecteren en beoordelen op kwaliteit voordat ze worden ingekocht.

Schaaldieren

Bij Verbiest kunt u rekenen op een deskundige en professionele aankoopdienst die de beste kreeften lokaal voor u selecteert. Ons assortiment omvat kreeften uit Canada, Europa, Schotland en de Oosterschelde.

We bieden ook levende Noordzeekrabben en rivierkreeftjes van topkwaliteit aan, die afhankelijk van het seizoen beschikbaar zijn in ons assortiment. Vertrouw op onze expertise en geniet van de meest verse en hoogwaardige zeevruchten die er te vinden zijn.

Schelpdieren

Verbiest biedt een uitgebreid assortiment aan zeevruchten van de hoogste kwaliteit. Ons assortiment omvat de befaamde Vongole Veraci schelpen en langwerpige scheermesschelpen, evenals handgedoken Noorse Sint-Jacobsschelpen en heerlijke Sint-Jacobsvruchten uit de Franse regio Dieppe.

We zijn ook gespecialiseerd in oesters van verschillende soorten en afkomsten, waaronder de klassieke Zeeuwse oesters en meer exclusieve varianten. Afhankelijk van het seizoen bieden we ook de beste Zeeuwse mosselen aan.

Ontdek ons gevarieerde aanbod aan zeevruchten en geniet van de kwaliteit die Verbiest te bieden heeft.

Gerookte & gemarineerde vis

Bij Verbiest vindt u een uitgebreid aanbod aan authentieke, gerookte vissoorten zoals forel, zalm, makreel, heilbot, haring en sprot. Perfect voor een koud buffet of een frisse zomersalade.

We bieden ook een ruime keuze aan marinades voor elke soort vis. Of u nu kruidige vismarinades zoekt om uw vis te marineren voor het barbecueën of voor meer klassieke bereidingswijzen, wij hebben het allemaal in huis.

Zeegroenten/Algen

Bij Verbiest kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment zeegroenten, waaronder zeewier, lamsoor, zeekraal, zeesla, bruinwier en zeeboontjes.

Deze mineraalrijke groenten uit zee zijn niet alleen gezond, maar bieden ook eindeloze mogelijkheden om uw recepten en bereidingen een persoonlijke en gezonde touch te geven.

Kaviaar

Bij Verbiest kunt u genieten van een breed scala aan luxe producten, waaronder de verfijnde lompviseitjes en de bekende Belugakaviaar, die beide verkrijgbaar zijn bij ons. Deze hoogwaardige producten zijn altijd van topkwaliteit en zorgen voor een onvergetelijke culinaire ervaring.

Naast lompviseitjes en Belugakaviaar kunt u ook bij ons terecht voor andere exclusieve kaviaarsoorten, zoals Oscietra en White Pearl, die eveneens tot de meest prestigieuze en gewilde voedingsmiddelen ter wereld behoren. Bij Verbiest zijn we gepassioneerd door gastronomie en bieden we onze klanten alleen de beste kwaliteit en meest verfijnde producten.