Ons assortiment

Een greep uit ons assortiment:

Verse vis

Kort gezegd kan u bij Verbiest nv alle vissen verkrijgen die er bestaan. 90% van alle vis wordt in zijn geheel en onversneden aangeleverd. De verschillende bewerkingen gebeuren op aanvraag en worden door onze eigen vakmensen met de meeste zorg uitgevoerd.

Diepvriesvis

Ook hier kan u alle mogelijke vissen verkrijgen; diepgevroren en onversneden, gefileerd of per portie. Hier vindt u ons uitgebreid gamma scampi’s & gamba’s die onze eigen mensen lokaal in het buitenland aankopen en beoordelen op kwaliteit alvorens aan te kopen.

Schaaldieren

Onze ervaren en professionele aankoopdienst koopt voor u lokaal de allerbeste kreeften uit Canada, Europa, Schotland en de Oosterschelde.

Ook de levende Noordzeekrabben en levende rivierkreeftjes zitten, afhankelijk van het seizoen, steeds in ons assortiment.

Schelpdieren

U kan bij ons terecht voor de gekende Vongole Veraci schelpen tot de al even bekende langwerpige scheermesschelpen.

Verbiest nv is ook gespecialiseerd in de aankoop van Sint-Jacobsvruchten in de schelp. Zowel de Noorse handgedoken Sint-Jacobsschelpen als de bekende Sint-Jacobsvruchten uit de Franse regio Dieppe kan u bij ons verkrijgen.

Ook voor een uitgebreid assortiment oesters kan u bij Verbiest nv terecht. Zeeuwse oesters, Franse oesters maar ook de meer exclusieve soorten kan u bij ons vinden.

De klassieke Zeeuwse mosselen zitten eveneens, afhankelijk van het seizoen, steeds in ons assortiment en zijn altijd van de hoogste kwaliteit.

Gerookte & gemarineerde vis

De authentieke, gerookte vissoorten (gerookte forel, gerookte zalm, gerookte makreel, gerookte heilbot, gerookte haring, gerookte sprot,…) passen perfect bij een koud buffet en een zomerse salade.

Om uw vis te marineren vindt u bij ons alle mogelijke marinades voor elk soort vis. Kruidige vismarinades om de vis in te marineren vooraleer te bakken op de barbecue of te bereiden op de meer klassieke manieren.

Zeegroenten/Algen

Zeewier, lamsoor, zeekraal, zeesla, bruinwier, zeeboontjes,…kan u verkrijgen bij Verbiest nv. Deze mineraalrijke zeegroenten bieden een onbeperkt aantal mogelijkheden om uw recepten en bereidingen een gezonde en persoonlijke toets te geven.

Kaviaar

Zowel de lompviseitjes als de meest gekende Belugakaviaar zijn bij Verbiest nv te verkrijgen. Het “zwarte goud” blijft nog steeds een ware delicatesse.